dimarts, 4 de maig de 2010

Els tres ex alcaldes de Vallromanes són la Junta Electoral pel 20J

Aquest matí de diumenge 2 de maig, s’ha constituït la Junta Electoral de Vallromanes Decideix per al proper 20 de Juny. Josep Pericas, Maria Cabot i Violant Mascaró -ex alcaldes del municipi des de la represa democràtica fins el 2009- formen la junta electoral que donarà el tret de sortida el 20 de juny a la jornada democràtica i seran també els dipositaris dels vots anticipats que es recullin fins aquell dia.

Els tres ex alcaldes del municipi han deixat de banda les seves ideologies de partit com a mostra d’unitat davant la necessitat de què Catalunya decideixi el seu futur i, en aquest cas, tots tres han remarcat la importància de què el poble de Vallromanes es pronunciï i participi d’aquest procés lliure i democràtic.

Josep Pericas (1979-1995): “Aquí els partits polítics no importen. Importen les persones. Seria molt interessant poder arribar a veure com Catalunya decideix el seu futur i això comença per anar a votar el proper 20 de juny”.

Maria Cabot (1995-2003 i 2004-09): “La unió dels tres ex alcaldes és molt significativa. Demostra que Vallromanes és una pinya, que les ideologies no són una barrera, un impediment, quan es tracta de reclamar el dret a decidir el nostre futur”.

Violant Mascaró (2003 -04): “En un poble petit com el nostre és important el gest de reconèixer en igual mesura tres persones que, independentment de la seva ideologia, han treballat per fer de Vallromanes un lloc al món, que participa de fer un país més cohesionat i més lliure. Avui, aquest gest no és simbòlic. És un gest encaminat a un procés que vol fer de Catalunya un país lliure de debò”

Per la seva banda, Xavier Esteban, coordinador i portaveu de Vallromanes Decideix, ha agraït en nom de tots els membres de la comissió la col·laboració dels tres ex alcaldes i ha valorat de “molt positiva” la iniciativa com a exemple de força del poble de Vallromanes i com a símbol del caràcter “ciutadà” de la plataforma que organitza la consulta .

Link: http://referendumindependencia.cat/noticies/101/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada