divendres, 16 d’abril del 2010

Municipis de la comarca i de Catalunya es preparen a Granollers per la consulta

Totes aquelles persones membres de plataformes i entitats d’altres municipis de la comarca que celebraran, com Granollers, la consulta popular sobre la independència de la nació catalana el proper 25 d’abril van poder participar aquest dissabte 10 d’abril a la jornada de formació que la Coordinadora Nacional oferia.

Municipis com Parets, Vallromanes, Sant Fost de Capcentelles, Vilanova del Vallès, Santa Maria de Palau Tordera i La Roca, van participar de la formació que se centrava en quatre eixos bàsics de la consulta: campanya de participació i logística, gestió de voluntaris aspectes jurídics de la jornada electoral i protocol de seguretat, comunicació i sistema informàtic.

A més a més, la jornada estava oberta també a tots els municipis que per alguna raó no havien pogut assistir (o no podrien assistir) a les sessions organitzades a la seva zona, en aquest sentit municipis com Cabrera, Teià, Palafolls i Cornellà van participar també en la jornada.

Les temàtiques que van concentrar més assistents van ser aquelles més directament relacionades amb el dia de la consulta, en les quals s’explicava el sistema informàtic i la gestió de voluntaris, els aspectes jurídics i el protocol de seguretat.

Font: http://www.granollersdecideix.cat/bloc/article/municipis-de-la-comarca-i-de-catalunya-es-preparen-a-granollers-per-la-consulta/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada