divendres, 16 d’abril del 2010

El primer ministre escocès rep una delegació de la Coordinadora Nacional per la Consulta

Una delegació de la Coordinadora Nacional per la Consulta sobre la Independència, encapçalada per la responsable d'internacional i comunicació, Anna Arqué, s'entrevista aquest dijous a Edimburg amb el primer ministre escocès, Alex Salmond, que s'ha interessat per conèixer el procés de consultes sobiranistes que organitza la societat civil catalana.

De fet, la trobada s'inscriu en el marc d'una invitació feta pel Partit Nacional Escocès -actualment al poder i que lidera Alex Salmond- als promotors de les consultes populars catalanes. El govern escocès té previst convocar un referèndum oficial per a la sobirania dins d'aquest mateix any.

D'altra banda, la tercera onada de consultes populars, que tindrà lloc el 25 d'abril vinent, instal·larà aquell dia el quarter general a la ciutat de Reus (Baix Camp, on durant tot el dia s'anirà informant de la participació al conjunt del país i on es proclamaran els resultats finals.

A les 12 del migdia la Coordinadora farà les primeres valoracions de la jornada i informarà de les dades de participació a les dues del migdia, a les 4, les 6 i les 8 del vespre. La Coordinadora ha agafat la capital del Baix Camp com a centre d'operacions per "reconèixer la determinació, la convicció, la rigorositat i l'empenta que Reus Decideix ha demostrat des del principi", segons Anna Arqué. La Coordinadora també valora de forma significativa el suport que la plataforma reusenca ha rebut del conjunt d'entitats adherides, aconseguint implicar en la consulta prop de 100 entitats socials de la ciutat i prop de 800 voluntaris.

Font: http://referendumindependencia.cat/noticies/65/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada