dilluns, 12 d’abril del 2010

Justo Molinero dóna suport a "Cornellà decideix" en la presentació a Sant Ildefons

El barri de Sant Ildefons símbol de la migració dels anys 60 i el barri on es concentra la nova migració va acollir l'acte de presentació de Cornellà Decideix el passat 9 d'abril. El barri que era conegut com “la ciutat satèl·lit” durant el franquisme per haver acollit a tota una onada de migració de la resta de l'estat espanyol i coneguda com a un barri dormitori, sempre ha liderat la reivindicació veïnal per la seva millora. Des de l'Associació de veïns s'ha lluitat per estendre la democràcia participativa fent que els seus veïns participin de transformació d'aquest.

Precisament l'AVV de Sant Ildefons és una de les primeres entitats que es va adherir a Cornellà Decideix pel fet que l'organització d'una consulta popular fos promoguda des de la ciutadania per la ciutadania entrava dins de la seva històrica lluita veïnal.

Justo Molinero, presentador i President del Grup TeleTaxi, va donar suport a Cornellà Decideix per demostrar que qualsevol consulta popular és legitima si es mou en els paràmetres democràtics.

Cornellà coincideix amb Vallromanes en la data escollida per a la consulta: el 20 de juny.

Font: http://referendumindependencia.cat/noticies/50/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada